dilluns, 4 de juny de 2012

El sig definitiu

S'anomena sistema d'informació geogràfica (SIG, o GIS en el seu acrònim anglès) al sistema informàtic capaç d'integrar, emmagatzemar, editar, calcular, analitzar, compartir i mostrar informació amb referències geogràfiques. Es tracta d'un programa amb el que els usuaris poden fer consultes interactives, analitzar-ne la informació espacial, i editar-ne les dades.
Els sistemes d'informació geogràfica poden utilitzar-se en la recerca, l'avaluació de l'impacte ambiental, els plans de desenvolupament, el cadastre o la planificació de rutes.
Per exemple, pot permetre el càlcul dels temps de resposta en cas d'emergència a conseqüència d'un desastre natural, o bé per a detectar espais que calgui protegir d'un determinat perill.

 
aquest andova és un sikh, no un sig.

I com sempre passa en aquesta vida, res no és pràctic ni seriós fins que no s'aplica a coses realment importants. De moment no s'utilitzen els sigs per a triar els millors emplaçaments per a mesquites o macrobordells, però hi ha gent que ja els empra per a trobar el millor lloc on refugiar-se en cas d'holocaust zombi: un fort aplaudiment per a Jesús Tebar.

 
 A les illes Pitiüses i Balears ho tenen fotut!
Més info ací.

7 comentaris:

El porquet ha dit...

Doncs sí que ho tenen fotut a les terres d'ultramar, i amb la de bauzombis que tenen per allà escampats... que déu els agafi confessats!

Alyebard ha dit...

Es suposa que m'he d'amagar a les zones blaves? Doncs em cauen molt lluny totes. Però crec que un bon 45 ajuda a aturar-los, no?

jpmerch ha dit...

Jo això dels zombis no m'ho acabe de creure.

penyabogarde ha dit...

un Sig aniria de perles i castanyoles a la Penya Bogarde...

Vampir Bayo / Vallvidrera / †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
com tens el coll?

Anònim ha dit...

Free Nude Celebrities, Naked Celebs. [url=http://massivearticles.info/celebrity-stolen-videos.html]massivearticles.info[/url]

Josep ha dit...

Benvolgut Porquet:
zombis i del PP, l'HORROR AMB MAJÚSCULES!

Benvolgut Alyebard:
sí, i un refugi ple de menjar també va bé.

Benvolgut JP Merch:
doncs jo conec molts morts vivents.

Benvolguts bogardistes:
sí, per a refugiar-nos dels madridistes banzai.

Benvolgut Vampir Bayo:
llarg i suau.