divendres, 29 de juny de 2012

La dansa de Medusa

La Universitat Lliure a Sants ofereix la setmana vinent un curs de Teoria Política Antagonista Postmoderna.
Comença el dilluns 2 de juliol, amb la presentació del curs: La dansa de Medusa, un llibre simbiòtic per contribuir a una gramàtica política de la postmodernitat. Un esquema general d'anàlisi, reflexió i debat. El cànon modern de la teoria política (liberal) i les seues alternatives genealògiques.

 

Dimarts 3 de juliol: Consideracions epistemològiques i metodològiques. Des de la Teoria Política. Antagonisme i agonisme: el locus d'enunciació.
Dimecres 4 de juliol: Individu o simbiont? L'antropologia política i la teoria de l'agència. La fundació del dret i la natura del poder.


Dijous 5 de juliol: Abraham o Faust? Modalitats de contractualisme i instauració de l'ordre polític. La revocabilitat del contracte i la desobediència civil.
Dilluns 9 de juliol: Democràcia absoluta o limitada? Règims polítics i formes de govern: estabilitat i moviment. La governança impossible del Leviathan.
Dijous 10 de juliol: Debat conclusiu.A poc que pugui hi assistiré, i espere que ho feu tots els que pugueu. Ha de ser meravellós veure les exposicions dels temes, les preguntes dels assistents i les conclusions del debat final.
En aquests temps de crisi (financera, laboral, social i educativa) un curs així farà el vostre burrículum brilli amb llum pròpia, i destaqui com un estel enmig de la grisor de l'INEM.


8 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

Només cal afegir que el cost d'aquest interessant Master de Post Grau, és nomès de 3.500€.Incloent-hi el Coffe Break i el Diploma Acreditatiu.

Jordi ha dit...

http://youtu.be/zeft9c6CITs

El senyor gerent ha dit...

On puc trobar/sol·licitar una beca?

Jordi ha dit...

Pues la verdá e que nunca me había preguntao ezo...

penyabogarde ha dit...

tot és extraordinari en el teu blog i tot el que fas tú en el nostre és digne de reconeixement...a les escales de la catedral de Girona estas impecable, sindic!

Josep ha dit...

Benvolgut MARTELL:
doncs no diuen el preu... igual passen la gorreta en acabar.

Benvolgut Jordi:
gran moment televisiu. O no.

Benvolgut Senyor Gerent:
doncs no sé si els megaalternatius estan a favor o en contra de les beques.

Benvolgut Jordi:
GRAN PERSONATGE!

Benvolguts bogardistes:
gràcies, gràcies!

cantireta ha dit...

Alguns cursets meus tenen noms aixines. I goita com estic ;)

giaonhan247 ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.