dimarts, 26 de juny de 2012

Negres, dones i gais

Falten menys de cinc mesos per a les eleccions presidencials dels EUA, i segons els tempos polítics d'eixe país, ja estan (estem) en plena campanya electoral.
Fa quatre anys foren notícia Barack Obama, per ser negre (bé, mulato, però allà el consideren negre) i Hillary Rodham Clinton i Sarah Pallin per ser dones. Als EUA i a Occident en general s'ha considerat una cosa molt progressista donar càrrecs a persones membres (no pas representants) dels col·lectius tradicionalment marginats: dones, minories ètnico-racials (gitanos, negres, indis...) i homosexuals.

Benvolguts compatriotes: em plau comunicar-vos que els catalans ja fa dècades que vam superar aquests problemes i vam atorgar la màxima representació del nostre país als col·lectius històricament postergats. Us en faré un resum:

Minories ètnico-racials: Ací no tenim negres i mulatos com els dels EUA i Brasil, però tenim gitanos. I més recentment, també magribins i pakistanesos. Ara fixeu-vos bé en aquesta foto del Molt Honorable President Francesc Macià, observeu detingudament la foscor de la seua pell i no em digueu que no és un mestís de gitano i pakistanès.
Mireu amb quin duende proclama, millor que el Miguel Poveda!

Fixeu-vos quin gest més flamenc que feia el nostre President

Dones: Fa 62 anys que els catalans confiàrem el destí del nostre país a una dona, a Maria Josep Irla, presidenta de la Generalitat a l'exili, del 1940 al 1954. Molts replicareu dient que s'anomenava Josep Irla i era un home, ja... i quina cara feia? Duia barba o bigoti? No ho sabeu, oi!? No ho sabeu perquè ningú sap quina cara feia! És el president més desconegut de la nostra història recent.
Ací teniu el monument que tenen dedicat a Irla al seu poble natal, Sant Feliu de Guíxols. Com es pot observar clarament, era una dona

Una senyora molt elegant, tot sia dit

Gais: Hi ha moltes maneres de ser gai, com hi ha moltes maneres de ser hetero. Però quan la passivitat i la submissió masoquista es porten als màxims nivells, és quan hom esdevé president de la Generalitat. I hi instal·la un glory hole al Saló Tàpies, amb il·lusió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Make $1,000's Weekly with a Health Internet Business of Your Very Own

Now get a complete fully-operational "Health eBiz" in a box!

This amazing site:

* Closes sales automatically for you!

* Has a complete electronic sales manager that makes all upsells for you!

* Collects subscribers and leads automatically!

* Contains a complete "health e-Mall!"

* Contains up to 90 additional income streams!

* Contains several powerful videos!

Has a "live" spokesmodel that walks out onto your visitors' screens and closes up to 396% MORE sales for you!

Includes complete professional set-up by Expert Web Development & Programming Team!

This NEW "Health Biz In a Box" complete and fully-operational website allows you to make all the cash you want from a fully-operational automatic cash-generating web business!

Read how it works here:

=> best affiliate website

But rumor has it there may be a ceiling on the number of these Internet "health-biz" sites being given out in order to avoid everyone having one and risking market saturation.

Join the ranks of these people above and read how it works by going to:

=> best affiliate website

Anònim ha dit...

De Tarradelles a Mas tots han estat una colla de botiflers.