diumenge, 15 de juliol de 2012

Apunts zombis


▬ Les causes de l'holocaust zombi variaven segons l'expert consultat. Pels homes de ciència calia cercar un virus, un bacteri o una neurotoxina que provoqués aquell estrany i perillós comportament. Pels homes de fe calia llegir les profecies que ja avisaven d'aquest apocal·lipsi, i entendre els rituals vudú. Segons els tertulians d'Intereconomia, la causa estava en el matrimoni homosexual, les subvencions al cine espanyol i l'ensenyament en català.

▬ Que l'epidèmia zombi hagués tingut el seu origen en el Parlament de Catalunya no hauria de sorprendre ningú: "No són de dretes ni d'esquerres, no són monàrquics ni republicans, no són espanyolistes ni independentistes... enmig de tanta indefinició és normal que siguin morts-vivents, o vius-morts, ja és el que els va, no ser ni carn ni peix... i anar perdut i menjar-se el cervell de les persones sanes també encaixa en el perfil del diputat mitjà" afirmava un expert analista.

▬ Hi hagué grans discussions entre els experts del termcat sobre com anomenar els afectats. Uns proposaven mort-viu, d'altres viu-mort, els més científics proposaven necrobi i cefalòfag, i els més influïts per sèries americanes com The Walking Dead, suggerien noms com morts caminants, traspassats passejadors i fins i tot desenterrats que ixen a fer un tomb.

▬ Era previsible el conflicte amb les companyies asseguradores: al ser uns no-morts, els seus familiars no podien cobrar l'assegurança de vida. Com que la malaltia tampoc estava catalogada, no hi havia barems de compensació. Només el gremi d'enterramorts va aconseguir que els seus agremiats afectats rebessin la compensació per accident laboral.

▬ És cert que els infectats atacaven les persones sanes i se'ls-hi menjaven el cervell, però també és cert que, per causes etològiques i nutricionals que encara no entenem del tot, només devoraven el cervell de les persones amb un CI inferior a la mitjana. Aquesta epidèmia resultà providencial, i en només un any Catalunya passa a liderar els resultats de l'informe P.I.S.A. "És com la fil·loxera, tu, una epidèmia que ens ha permès millorar molt" va declarar cofoi el Conseller d'Ensenyament.

11 comentaris:

Jordi ha dit...

És la moda: zombis i cròniques de vampirs adolescnets

Alyebard ha dit...

Tot sigui per a millora l'informe PISA...

zel ha dit...

La puta mare que va parir els consellers/eres, a ells la filoxera se'ls haria de fotre...

El senyor gerent ha dit...

Això és un post sobre el PP, oi?
Un altre dia no utilitzi tantes metàfores i ataqui directament el moll de l'os.... dient que són uns fills de puta, s'estalvia unes quantes línies de text, i ve a dir el mateix.

Gaby ha dit...

"No són de dretes ni d'esquerres, no són monàrquics ni republicans, no són espanyolistes ni independentistes... enmig de tanta indefinició és normal que siguin morts-vivents, o vius-morts, ja és el que els va, no ser ni carn ni peix... i anar perdut i menjar-se el cervell de les persones sanes també encaixa en el perfil del diputat mitjà".
Doncs, si, amb aquestes frases no es pot resumir millor. Un gallifante per vostè.

Mr. Aris ha dit...

així acabarem tots després de la crisi, com els walking dead

Jordi ha dit...

La independència ens portarà a tots plegats a morir en vida!!

Anònim ha dit...

Hot Sex Tapes Are Available For Downloading. [url=http://www.khanaleem.com/2011/11/prime-performers-whove-sat-unclothed.html]www.khanaleem.com[/url]

penyabogarde ha dit...

ja poden estar de moda els zombis que els sindics com tu esteu a prova de tota mena de situacions, les teves darreres aparicions al bogard blog corroboren que estas enmig de la pomada i en xona de foc. T'esperem, el poble abogardat et reclama.

Conrad Canaló ha dit...

Teorema de la combustió 2:

Parlem de COMA 2 (,2) que és la suma (+) de dues (2) comes (,,) però hem d'estar atents al tema plantejat:

ROGER COMA (qué segons Josep és Tito) és germà de MARTA COMA. Per tant, alerta!

Tenim tres (3) comes: COMA 3.

Amb la COMA 3, superem la COMA 2 i oblidem la vella i rovellada GOMA 2.

Atenció i alerta:

la polvora bogardera ha nascut:
LA COMA 3

Formulari: Coma Marta+Coma Roger+Tito Vilanova= 3 comes (ja que Tito és segons Josep, Coma).

Ja pot cridar banzai el marrec madridot i el seu gossot brut.


Eureka! Sindic genial i com cal!

independència i becaina

Josep ha dit...

Benvolgut Jordi:
snif, snif

Benvolgut Alyebard:
amen!

Benvolguda Zel:
quina visió més pessimista de la vida!

Benvolgut Senyor Gerent:
sí, i no.

Benvolgut Gaby:
moltes gràcies!

Benvolguda Aris:
totalment d'acord.

Benvolguts bogardistes:
vosaltres teniu el cel blaugrana guanyat!

Benvolgut Conrad Canaló:
vostè es mereix una càtedra, o dues, o tres, o cinc... o qualsevol xifra compresa a la successió de Fibonacci.