dimarts, 25 de desembre de 2012

Alguna cosa hauran fet

Les dues darreres setmanes el bordell empordanès Paradise ha estat víctima de dos atemptats terroristes, el primer amb llançament d'explosius i el segon amb un cotxe bomba. De moment ignorem qui ha perpetrat aquests atemptats, la policia està investigant el cas i encara no s'ha fet cap detenció.

De tota manera, a mi el que més m'ha sorprès és la reacció de l'alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez Juli (CiU), que no ha condemnat els atemptats terroristes. No només no els ha condemnat, sinó que ha exigit l'immediat tancament del local "precisament per evitar aquest tipus de fets".

Amb una lògica jurídica pròpia d'un caḍī‎ del Waziristan, la senyora Martínez Juli considera que la víctima d'un delicte és la culpable d'haver patit el delicte. Si la seua filosofia jurídica prospera, aviat veurem com es tanquen comerços (per a que no pateixin robatoris ni atracaments), com es prohibeix dur bosses penjant (per evitar furts amb estrebada) i com es confinen les dones a casa, prohibint-les eixir soles al carrer (si es queden tancades a casa, segur que no són violades per cap desconegut).
També es prohibiran els ordinadors (per evitar els delictes contra la propietat intel·lectual) i tots els menors de 18 anys passaran a tindre 18 anys (així s'acabarà amb la delinqüència relacionada amb menors).


L'alcadessa també ha dit que episodis com aquest "perjudiquen greument la imatge de la localitat", així que no és descartable que cada vegada que algú vagi a comissaria a denunciar un delicte sigui multat per la policia. En els casos més extrems, quan la víctima mor, l'Ajuntament expropiarà l'herència que deixi el difunt. 

No sé si viurem més segurs, però Sònia Martínez Juli pot aconseguir que tinguem les estadístiques de delinqüència més baixes del Món.

3 comentaris:

Jordi ha dit...

#etfelicitoCiU

Oliva ha dit...

QUE TOT PLEGAT ES UNA GUERRA DE MAFIAS,QUEDA CLAR,I ENTRE AQUESTA GENT NO EXISTEIX CAP PART INOCENT.
ES ACEPTABLE EL TRAFIC DE DONES?...

Josep ha dit...

Benvolgut Jordi:
i el que ens espera!

Benvolguda Oliva:
veig que tens moltes proves, potser que les portis a la policia. I felicitats pel teu respecte envers la pressumpció d'inocència.
El tràfic de persones no és acceptable. Ara bé, si una persona major d'edat lliurement tria guanyar-se els cuartus amb el seu cos... per mi cap problema. Això sí: que pagui impostos.