divendres, 4 de gener de 2013

Correu fracassat

Malgrat que s'esforçava en redactar una carta fàcilment entenedora i escrita amb bona lletra (fins i tot va arribar a fer-la per ordinador), malgrat adjuntar-hi fotos retallades dels catàlegs (amb el número de sèrie i tot), malgrat que fins i tot feia llargues explicacions als patges de ses majestats, malgrat tot això, any rere any els Reis Mags fallaven en la tramesa i no li portaven el que havia demanat.

Comptat i debatut va arribar a la conclusió que no valia la pena portar-se bé, i que els millors regals són el que hom es fa a si mateix.


6 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Aquesta lliçó de la veritat dels reis, així com de la gent que que està per damunt nostre, i per damunt d'aquests, que menteixen, manipulen i al final sovint, la injustícia...no s'hauria d'aprendre fins ben gran això, que prou dur és en molts casos.

Si alguna tradició s'ha de canviar, és aquesta., no te cabuda en els valors que volem donar...no te sentit!

Salut!

Josep ha dit...

Benvolguda Agnès:
acabes de ficar el dit a la nafra. Quin és el nostre sistema de valors? Quina societat tenim que, de petits, ens ensenyen que les bones accions tenen premi, però un cop arribats a l'edat adulta només coneixem el càstig d'algunes accions dolentes?
Ens hem de replantejar el sistema de premis i càstigs?

jpmerch ha dit...

Home, jo crec que el sistema de premis i càstigs està molt bé establit, mira el senyor Rato.

Josep ha dit...

Benvolgut JP Merch:
és que no hem entès l'essència del règim, LA CLEPTOCRÀCIA.

Rachel ha dit...

Amen!

Josep ha dit...

Benvolguda Rachel:
podeu marxar en pau. Donem gràcies a Deu.