dimarts, 2 de juliol de 2013

Versions i diversions

Hores d'ara tothom haurà vist aquest vídeo:


Però molts poc haureu vist aquest altre, penjat set mesos abans:

 

Només faré tres reflexions:

1) Després d'haver vist una dotzena de versions del mateix tema, cap està a l'alçada del videoclip original.
2) La paròdia hauria de ser més breu que l'original, quatre minuts és massa.
3) La intenció compta molt: el vídeo que volia ser de denúncia (el segon) no ha generat cap debat, ni cap escàndol; en canvi, el que volia fer un favor, ha provocat un allau de riures, un allau de crítiques, demandes de dimissió i compareixences a l' Ajuntament.

6 comentaris:

XeXu ha dit...

De versions del Gangnam Style se n'han fet infinites, algunes són gracioses i altres no, però no passen de ser versions. La que ens mostres ara, encara que sigui reivindicativa, trobo que està ben aconseguida, la lletra lliga amb el ritme i fins i tot rima, i és prou graciosa, que ja és això. Com que està bé, no desperta comentaris, només un somriure si la veus.

La nova versió que ha sortit és patètica, no té cap sentit del ritme ni estètic, i el patetisme ven. No se sap massa bé d'on ha sortit, però té tots els ingredients per ser un èxit a la xarxa. Què vols, a la gent no només li agrada riure, sinó que els agrada riure's dels altres.

Jordi ha dit...

Gravat a Ràdio Sabadell, emissora municipal, i el promotor del vídeo és el regidor de comerç Carles Bosch.
Canta Luis Casado, del PSC.

jpmerch ha dit...

Bones reflexions.

Jaume ha dit...

Hi ha qui sosté que l'important és que es parli d'un, és igual si bé o malament. Suposo que tot aquest rebombori que s'ha muntat amb el vídeo aquest de Sabadell n'és un exemple. Tothom els matxaca però tothom en parla… missió complerta?

Cesc ha dit...

No he pogut passar dels 15 segons del primer video, en canvi trobo el segon exquisit. És ben igual la quantitat de gent què el vegi o en parli, un mateix ha d'estar satisfet del seu propi treball. L'empordà és un FAIL!

Isabella ha dit...

També tinc la meva ex de tornada immediatament després de contactar amb el doctor Ogbidi. el meu ex Ray Pascal em va deixar fa un any, em va deixar el cor trencat així, un amic meu em va donar aquest correu electrònic de contacte ogbidihomeofsolution1@gmail.com i whatsapp número +2348052523829. Em vaig posar en contacte amb ell i el meu Ray em va tornar amb molt d'amor. en cas que necessiteu el seu poderós encanteri, també podeu arribar a ell, el 100% segur.