divendres, 30 d’agost de 2013

Manresa recupera els clàssics

Un amic ha aconseguit viure de la música tocant a diferents conjunts. Un d'aquests és l' Amusic Skazz Band. Els Amusic Skazz Band tenien previst actuar ahir a Manresa, a la Festa Major Alternativa, però han hagut de suspendre el seu concert a conseqüència de la campanya desfermada contra aquest amic, al qui s'ha acusat de racista i sionista per haver assistit a la commemoració dels 65 anys de l'Estat d'Israel celebrada fa uns mesos a Barcelona.


Ja que estem recuperant velles fòbies com l'antisemitisme, fóra bo ampliar la campanya i recuperar d'altres odis i pors. Algunes de les que ja teníem oblidades i podíem recuperar:

— Gingerisme, o odi als pèl-rojos. Històricament els panotxos han patit discriminació, en anglès en diuen gingerism. Montague Summers, a la seua traducció del Malleus Maleficarum els relacionava amb bruixes i vampirs.
  — Persecució d'albins. A l'Àfrica sub-sahariana els negres albins eren vists com a persones maleïdes. En algunes zones rurals poden arribar a ser víctimes d'assassinats rituals, ja que existeix la creença que les extremitats dels albins serveixen per fer pocions que atorguen riquesa a qui les beuen.
  — Discriminació d'esquerrans. Si els bons cristians se seuen a la dreta del Pare, els que seuen a l'esquerra són menys bons? Teories religioses i pseudocientífiques han intentat justificar la discriminació o re-educació dels esquerrans. Bush, Clinton, Obama.... són esquerrans! A què esperen els anti-americans per a endegar una campanya contra la lateralitat esquerra?

— Gitanos, negres, homosexuals. Estan molt vistos. Podríem fer alguna innovació, un cross-over d'aquests:

12 comentaris:

David ha dit...

Això que ha passat a Manresa és ben trist. Suposo que ha estat per culpa de gent molt progre, és clar. Per altra banda, no som els únics que tenim idiotes d'aquesta mena: a Anglaterra no fa pas gaire, algunes universitats van decidir de fer boicot a qualsevol professor israelià que hi anés a fer una conferència. D'aquí als Protocols dels Savis de Sió hi ha un pas.

Vicent Llémena i Jambet ha dit...

Tot això és ben fotut, amic meu l'ésser humà és un gos rabiós i més encara quan s'ajunten cinc persones, em fa vergonya o gairebé em fa vergonya ser un humà quan passen aquestes coses.

Vicent

Sílvia ha dit...

"Els gingers fan pudor", deia una meva amiga. La primera que en veia un pel carrer, pegava a l'altra.

maria ha dit...

Quines fòbies...quina ignorància. Aviat tindrem por als que van vestits de vermell.

Joana ha dit...

La cosa és atacar i xafardejar.
Poc importa si li destrossen la vida a qui sigui.
Algunes persones s'alimenten d'això.

RECOMENZAR ha dit...

Muy buen blog tienes
abrazos

jpmerch ha dit...

El gingerisme va resorgir fa uns anys gràcies a Pablo Motos.

DEMOFILA ha dit...

El verano como tus palabras son maravillosas!!

♥° °♥° °♥° °♥° °♥°
█▀▀▀▀▀▀▀▀▀█
▌░▄██▄██▄░ ▌
▌░███████░ ▌
▌░░▀███▀░░ ▌
▌░░░░▀░░░░ ▌
█▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
°♥° °♥° °♥° °♥° °♥°
*˛˚ღ •˚ ˚˚ ✰* ★
˚. ★ *˛ ˚♥* ✰
╔══════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╗
║*˛˚ღ •˚ ˚˚ ✰* ★
║---✰Sé feliz de verdad, nunca lo olvides ✰
║˚. ★ *˛ ˚♥* ✰ con cariño. Demófila.
╚══════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╝
*˛˚ღ •˚ ˚˚ ✰* ★
˚. ★ *˛ ˚♥* ✰

Vicent Terol ha dit...

No veig desgavellat, des d'uns plantejaments ètics, exigir que una persona que recolza l'acció genocida d'Israel no participe a un concert.

Israel menysprea les lleis internacionals, començant per la Convenció de Ginebra i la multitud de resolucions de l'ONU que, des de fa anys, li diuen que no actue com actua. La capacitat de veto per part d'EEUU en el Consell de Seguretat de l'ONU permet totes les agressions d'aquest Estat que no deixa d'expandir-se massacrant els palestins.

No parlem, per tant, d'un odi capritxós. Ni del famós "antisemitisme" (argumentari del sionisme), cínicament victimista. Parlem de principis. Jo, per exemple, també estaria en contra que un músic que recolza la institucionalització de la violació de les dones tocara en les festes del meu barri.

Josep ha dit...

Benvolgut David:
per sort són minoria.

Benvolgut Vicent:
sí, em temo.

Benvolguda Sílvia:
collons, d'on era la teua amiga!? Irlanda? Nova Zelanda??

Benvolguda Maria:
no ho descarte.

Benvolguda Joana:
totalment d'acord.

Benvolguda RECOMENZAR:
Muchas gracias!!

Benvolgut JP MERCH:
no em parlis del Pablo Motos, si us plau.

Benvolguda DEMOFILIA:
MUCHÍSSSSIMAS GRACIAS


Benvolgut Vicent Terol:
una cosa és el govern, i una altra el país.

El missatger ha dit...

És una història molt trista, Josep, però tu no donis idees, que els boixos nois d'aquest món estan esperant encolomar-li al primer innocent el paper de boc expiatori.

myhuonglequyen ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ