dissabte, 10 d’agost de 2013

Mil·lenari, primer apunt

Per mandra o per oblit, mai celebre els aniversaris, especialment els aniversaris blogaires. Ni el naixement del blog, ni quan he fet una xifra rodona.
Com qui no vol la cosa, aquesta és la entrada 973 i potser caldria anar repassant una mica aquest blog. Primer de tot, és aquesta l'entrada 973 o la 974? Fa un temps vaig rebre el següent correu de Blogspot.

D'acord amb les condicions de la Llei nord-americana de protecció dels drets d'autor (DMCA, Digital Millenium Copyright Act), s'ha notificat Blogger que determinat contingut del teu bloc infringeix presumptivament els drets d'autor d'altres usuaris. Com a conseqüència d'això, hem establert l'estat de les publicacions a \"esborrany\". (Si no ho féssim, podríem sotmetre'ns a una demanda per infracció dels drets d'autor, independentment de les al·legacions. Pots consultar els URL de les publicacions presumptivament infractores al final d'aquest missatge). Això vol dir que la teva publicació, juntament amb qualsevol imatge, enllaç o altre tipus de contingut, no ha desaparegut. Pots editar-la per eliminar-ne el contingut ofensiu i tornar-la a publicar, moment en què els teus lectors podran tornar-la a veure.

Si ens assabentem que has tornat a publicar la publicació sense eliminar-ne el contingut o l'enllaç en qüestió, suprimirem la publicació i considerarem aquest fet com un incompliment del compte. Les infraccions repetides de les nostres Condicions d'ús poden comportar que es prenguin més accions contra el teu compte de Blogger, entre les quals s'inclouen la supressió del bloc i/o la cancel·lació del compte. Els avisos de la DMCA relatius a contingut del teu bloc també poden fer que s'emprenguin accions contra qualsevol compte d'AdSense associat. Si tens dubtes legals sobre aquesta notificació, et recomanem que cerquis assessorament jurídic.

Quina és l'entrada en qüestió? Doncs una en la que es titolava Parental Advisory, i on parlava de l'ERO que havien anunciat a la meua empresa. Hi avia una foto de l'Eros Ramazzotti i un dibuix d'un himen, per a fer l'acudit d'ERO-Eros i INEM-Himen.

8 comentaris:

Jaume ha dit...

Això et passa per ser un tio important, Josep.
A mi no em passen aquestes coses! :D

Unknown ha dit...

Ens sembla que el nostre blog és només nostre i, de tant en tant, passen coses com aquesta que ens tornen a la realitat

PS ha dit...

Sí, no deixa de ser un engany més, ens donen peixet per a què escrivim i escrivim i llavors ens piquen la cresta. Ens hauríem de llegir la lletra petita de les condicions i no ho fem mai.

Josep ha dit...

Serà que a internet no hi ha fotos d'Eros Rammazzotti tocant-se l'himen.

Audrey ha dit...

Ostres...quines coses més estranyes passen pel teu blog!. No hi ha com publicar escrits trencadors, tu no t'aturis pas!.

Lydia Yuste ha dit...

Enhorabona per la feinassa i sobretot per la constància, cosa que no és fàcil d'aconseguir...

Una abraçada.

Josep ha dit...

Jaume, Loreto, País Secret, Audrey, Lily Pigues:
en breu més sobre aquest mil·lenari.

Vicent Llémena i Jambet ha dit...

I és que el pensament únic ho enfonsa tot i ja tenen o "tenim" mètodes per a tocar els collons, i dic tenim perquè en el fons tenim la societat que volem.
I si no ja estem tu i jo per a fer-los veure que una altra societat és possible.

Vicent