dimarts, 17 de setembre de 2013

Molta merda!

Si un esdeveniment ha funcionat els dos primers cops, ja tenim una cita per l'any vinent. I si la tercera edició triomfa, llavors ja s'esdevindrà una tradició. Podria referir-me a la tomatina de Bunyol o del Mercat Medieval de La Roca Village, o de qualsevol altre cosa, però en aquesta ocasió m'estic referint a un festival de cine: El Festival Internacional de Cinema de Merda, a Sueca.Segons els seus organitzadors «El Festival de Cinemə Internacional de Merdə de Suecə (C.I.M. Sueca) és el festival unitari del cinema de baix pressupost, independent i no comercial que te la seua seu a Sueca (Ribera Baixa). El C.I.M. Sueca aspira a dinamitzar les iniciatives audiovisuals de la contracultura. És la casa dels inassimil·lables, dels contestataris, dels àcrates i dels creatius lliures».

El guanyador del primer Premi de Cinema Internacional de Merda, dotat amb 750 €uros i una merda de cacau confeccionada per la Fàbrica i Museu del Xocolate de Sueca, ha estat el curtmeratge L'Attaque du monstre géant suceur de cerveaux, de Guillaume Rieu, homenatge a les pel·lícules musicals i els primers films de ciència-ficció.

Ens veiem a Sueca l'any que ve i, com diuen els actors, MOLTA MERDA! 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

es l'acudit fàcil, però la veritat es que té pinta de ser una merda de festival :P

Anònim ha dit...

No cobren cap subvenció?

jpmerch ha dit...

I ací sense assabentar-nos-en.

M'emporte el títol.

Vicent Llémena i Jambet ha dit...

Doncs jo tot i viure prop de Sueca no he pogut assabentar-me de què va aquest festival però aplaudisc totes les iniciatives que es facen per a que les persones puguen expressar-se, ja siga amb la paraula o la imatge, sense fer servir l'ofensa o l'insult quan no calga clar.

Una abraçada

Vicent