dimarts, 26 de novembre de 2013

Art friendly


En arribar a la ciutat, envoltat de periodistes, el provocador artista neopostavantguardista es plantà a l'indret més emblemàtic de l'urbs i procedí a fer una de les seues impactants performances.

En acabar, i com era habitual, fou arrestat per la policia. No havia comès cap delicte, però eixa era una ciutat art friendly, i no podien decebre l'artista privant-lo del seu colofó preferit.

6 comentaris:

jpmerch ha dit...

Фемен es pot considerar Art Friendly?

Vicent Llémena i Jambet ha dit...

Molt bo, tot i no saber el que volia dir Art friendly he entès perfectament el teu mordàs conte, molt bo i, de fet molts escriptors busquen o busquem una miqueta ferir, o en certa manera posar-nos en la posició de víctimes o si més no en la de botxins dels altres, és a dir que el nostre instint de mort el encaminem cap a la provocació.

Molt bo

Vicent

Unknown ha dit...

M'encanten les ciutats que són amigues de tantes coses. Molt bon microrelat

el nom de la rosa ha dit...

Bravo! Una ciutat art friendly com cal ha de tenir una brigada de la policia municipal especialitzada en aquest tipus d'actuacions. O és competència dels mossos, amb el seu exquisit savoir faire?

Lydia Yuste ha dit...

Breu i contundent.

Em sembla que també es podria aplicar el conte a les ciutats "Gay Friendly".

Salut!

El missatger ha dit...

Ara les autoritats fan servir una tàctica més efectiva: la indiferència. Clar que hi ha performances i performances. Imagina't que es posa de moda el seppuku com a forma de protesta ciutadana.
Salut!