dimecres, 4 de desembre de 2013

Rigau i els immigrants


La Consellera Rigau s'ha quedat curta: els immigrants no només són responsables del baix nivell educatiu, analfabetitzant la resta de nens, sinó que també estan envellint el conjunt la població.

Per exemple: L'any 2003, quan no hi havia tants immigrants, jo era 10 anys més jove.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I més pobre, com tothom.

Vicent Llémena i Jambet ha dit...

No hi ha res més miserable, ja siga contra immigrants, nacionalistes, comunistes, capitalistes o butaners la presa d'un cap de turc o boc expiatori, ho explica gairebé tot, com en l'acudit, jo també era deu anys més jove o trenta quan vaig començar a fumar, i fumar m'ha envellit trenta-cinc anys!

Vicent

Anònim ha dit...

jo encara afegirè més! en el 2003 jo també era 10 anys més jove! es una teoria irrefutable! i segur que podem trobar més casos si els busquem...

Eduard ha dit...

Cert. Jo també era deu anys més jove, però el Barça no havia guanyat tants títols. Alguna cosa bona han de tenir els immigrants.
Tanmateix, se sol dir, comentant els informes PISA, si no ens els hem de prendre a RISA, que les societats més homogènies culturalment solen obtenir resultats millors (és al cas de Finlàndia, ja quasi un tòpic). En aquest sentit, un sistema educatiu d'èxit serà el que assoleixi una integració cultural.
En tot cas, la coartada durarà ja poc: s'ha acabat el flux migratori positiu.