dilluns, 15 de juny de 2015

Primavera del 5


Primavera del 1985.
Es funda l'associació Lesbians and Gays Support the Miners que dóna suport moral i econòmic a la vaga dels miners britànics.
La casa Sega treu al mercat el vídeojoc I'm sorry, dedicat al corrupte primer ministre japonès Kakuei Tanaka. Un vídeojoc on el protagonista —el primer ministre nipó— ha de furtar el màxim de doblers possibles. S'enfronta amb homes de negre, que quan el capturen l'atonyinen en sostenidors; també amb negres catxes, Michael Jackson i Madonna. La música és un tecno-folk molt aconseguit.
Ací en teniu tres minuts:

 

Primavera del 1995.
Entra en funcionament el sistema operatiu Windows 95.
A Puerto Rico una senyora que acabava de visionar la pel·lícula Species va afirmar que un animal com el del film havia atacat el bestiar de la casa. Probablement es tractava d'un cànid amb una malaltia a la pell, molta gana i, probablement, sota els efectes d'alguna droga. Sí, el gos d'un rastaflauta, (segurament després de menjar-se el tripi del seu amo). Però la llegenda encara dura.

Primavera del 2005.
Catalunya li diu que a la Constitució europea. Poc després, França i els Països Baixos diuen que NO i el text se'n va en orris. Un servidor va participar de la campanya pel NO a Catalunya.

Primavera del 2015.
Primàries de PODEM-Catalunya, el candidat animalista carlí Jesús Martin Mejía no aconsegueix vèncer al candidat oficialista, Albano-Dante Fachín Pozzí que guanya amb 1534 vots (el 64.3% dels 2448 vots emesos).
Es vota la consulta interna d'Unió Democràtica de Catalunya. Guanya el a la Llarga Pregunta. Han votat 2654 militants.
Catalunya; un país on 5102 persones determinen com faran la Puta i la Ramoneta dos partits minoritaris (però condicionants).3 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Per ambientar-ho podies haver posat música de Duran Duran
Coneixia un convergent que no suportava aquest conjunt. Deia:
"mira si han de ser dolents que es diuen Duran dues vegades!!"

Oliva ha dit...

VISCA L'IMAGINACIO I LA FANTASIA...
TOT PLEGAT "TIATRU,TIATRU" I DEL "DOLENT"...

Anònim ha dit...

La tonteria tot ho pot.