dissabte, 19 de setembre de 2015

Apunts electorals: La graella judicial

Ja Junta Electoral Central ha decidit que la graella de la televisió pública catalana no és prou plural, que la retransmissió de la Via Lliure ha estat electoralista, i que cal compensar els partits unionistes.

Per un costat cal destacar com candidatures com Catalunya Sí Que Es Pot i Unió Democràtica de Catalunya accepten ser titllades d'unionistes, encabides a la banda del PP, i aprofiten els minuts de televisió (que, en aquest cas, potser no són ben bé minuts de publicitat).

Per un altre costat veiem com, sistemàticament, les candidatures extraparlamentàries són silenciades: Recortes Cero - Els Verds, Guanyem Catalunya, Partit Pirata i el PACMA no tindran ni un segon de pantalla.

Ja per acabar, i amb la voluntat de servei que em caracteritza, ofereixo a la CCMA el format més escaient per a emetre aquesta programació forçada. Un aire vintage, per a recuperar vells programes.


Bojos pel ball, per Iceta i el PSC.

Klaatu, barada, niktó, per l'Albiol i el PP.
Curs de bilingüisme total Digui - Oiga, pel Rivera i Ciutadans.

3 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Aquesta campanya electoral sembla un intent de tupinada per part dels partits unionistes.

Gaby ha dit...

La via no era un acte politic, per mi.

Era un acte social. Ja que fa 4 anys que s'estan fent...no s'ha fet per influir en aquestes eleccions...altres anys també s'ha fet i no hi havien eleccions.

Està clar que hi han partits, pròxims a les posicions dels manifestants, que els pot ajudar que aquesta manifestació segueixi sent un èxit...però es com si per culpa d'un cas de corrupció a un partit, que l'afecta, en aquest cas negativament, li donessin més minuts de pantalla per poder jugar en les mateixes condicions.

Trobo que quan hi ha un acte multitudinari, on tanta gent es present, els mitjants solen donar-li cobertura...

Sempre hi han factors externs que condicionen...però si comencem a intentar equilibrar els factors externs...podem necessitar 10000 funcionaris analitzant cada minut de la realitat....

La meva opinió...

Josep ha dit...

Benvolgut xavier pujol:
no els cal, poden suspendre l'autonomia quan vulguin.

Benvolgut Gaby:
això no s'ha acabat. Espera't a veure més coses.