dimarts, 23 de febrer de 2016

Qui paga mana, o s'emprenya

Per alguna estranya llei del classisme, els amos no volen que els seus empleats cobrin més que ells. Per això quan els amos ho som tot, com passa amb les empreses públiques, la clau per a frenar una vaga és publicar el sou dels (nostres) empleats per a que els patrons (nosaltres) ens hi posem en contra.
Ja va passar amb la vaga de Tv3, i passa ara amb la de TMB. Amb un especial agreujant: els principals usuaris del servei, a sobre, són dels que cobren encara menys.

Però no tot està perdut, hi ha un sector empresarial on això no passa: els clubs de futbol. És l'únic lloc on està ben vist que el director cobri menys (o fins i tot res) que els tècnics, i els tècnics menys que els operaris (els futbolistes).Futbolitzeu-vos!

9 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Has fet un goooool!

Helena Bonals ha dit...

Ara els futbolistes cobren més que Miquel Àngel al Renaixement.

Anònim ha dit...

El que no fan públic són el sou dels directius i aquí es on està el veritable problema, i estem parlant d'una emrpesa pública (no com el futbol que es privat, per tan que facin el que vulguin mentre no hi vagi a parar res dels meus imposts), fes un cop d'ull a l'article de vilaweb

Elfreelang ha dit...

els futbolistes rai que no els paguem nosaltres ....

Joana ha dit...

Be, és allò de què us queixeu? teniu feina...
Ni que alguns, sovint, es passen.

Sergi ha dit...

Suposo que, més enllà dels envejosos que hi ha pertot, hi ha gent que té la sospita que els sous dels treballadors i directius de les empreses públiques surt dels diners que paga la gent d'impostos. I que si aquests sous són molt alts podria acabar repercutint en més impostos, pitjors serveis públics o més deute públic.

jpmerch ha dit...

Per això els aturats sense cobertura no protesten, per si de cas arriba a saber-se que no cobren res.

Oliva ha dit...

PERO AQUESTA GENT,NOSALTRES ELS HI PAGUEM LA SETMANDA,I DIMECRES LAS SEVES RAONS,A MI HAN VAN COSTAR 12 EUROS DE TAXI PER ANAR A L'HOSPITAL...

Anònim ha dit...

El classisme ens fa així. I sempre ho hem estat.