dissabte, 17 de setembre de 2016

Fires i mercats de cap de setmana


Aquest cap de setmana Vic tornarà a omplir-se de gent que va a gaudir del Mercat de Música Viva de Vic. Aquesta fira s'adreça als professionals del sector (promotors, productors, compositors, intèrprets...) i també al gran públic. Tots dos sectors tenen llocs i moments separats, cosa que fa que funcioni prou bé.

Al nostre país hi ha fires, mercats i festivals de tota mena: de la construcció, del llibre, del cinema de terror, de l'steam punk, de l'alimentació, de l'ensenyament, de les entitats, medievals.... Només en faltava una: la de les religions.

Aquest dissabte es celebra a Barcelona La Nit de les Religions. Vint-i-quatre comunitats religioses fan una jornada de portes obertes on ens mostraran com són. O, dit d'una altra manera, 24 empreses del sector mostraran els seus productes als visitants (potencials clients).
Friso per veure les hostesses, abillades amb els vestits propis de cada creença, mentre els agents comercials t'expliquen els avantatges de fer-te soci de cada fe: requisits, pregàries, pecats, recompensa al més enllà.

Per acabar-ho de reblar, també es celebra la gala de Miss Trans Star Internacional 2016.

Que cadascú es quadri l'agenda com pugui.


4 comentaris:

jpmerch ha dit...

Totes les religions plegades? No es barallaran en una gran guerra santa mundial?

Anònim ha dit...

Els adoradors de Satanàs també hi participen?

xavier pujol ha dit...

Publicitat gratuïta.

Anònim ha dit...

Pastafaristes inclosos?