diumenge, 19 de març de 2017

Lisboa, Alexandria


S'acosta aquell moment de l'any en el que mirem alguns dels rellotges que ens envolten i comprovem que, a diferència de l'smartphone i l'ordinador, aquests no s'actualitzen automàticament. El rellotge de la cuina, del forn, del cotxe o de la rentadora (he vist rentadores que donen l'hora, i gent que consulta l'hora a la rentadora) no s'actualitza automàticament. Això vol dir que si no sabem com es canvia  (i no patim mandra ni manca de temps) durant sis mesos l'any aquests rellotges aniran avançats (o retardats).

Més d'un cop ha passat que arribem tard o d'hora a una cita per consultar l'hora en el rellotge no actualitzat. I, francament, queda molt malament dir que portes una hora esperant algú per culpa del rellotge de la cuina de ca ta mare, o que fas tard perquè no saps com es posa a l'hora el rellotge del cotxe.

Arribats a aquest punt tenim una fàcil solució: fer-nos dos cartellets, un on hi posi Lisboa i un altre on s'hi pugui llegir Alexandria. Enganxarem el rètol de la capital portuguesa al rellotge que ens dóna una hora de menys, i posarem el de la ciutat egípcia allà on ens indiquin una hora de més.

Hi ha la possibilitat que tot remenant per la casa us trobeu un rellotge aturat. En tal cas no us heu de complicar la vida: feu-vos un cartellet on hi posi Espanya i enganxeu-lo al rellotge en qüestió.

4 comentaris:

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡PERO TÚ QUÉ SABES DE LISBOA!!!!!!!!!!!!
TIENES UNA RESPUESTA A TU COMENTARIO EN LA CASA BOGARDERA.
BANZAI ALBATROS. NAFTALINA SILLÓN.

marga bosch i el seu verb ha dit...

a mi em caus bé, també ho he escrit en el blog bogardià però des de Mataró

Anònim ha dit...

Excuses per a fer tard.

jpmerch ha dit...

Genial!!