dimecres, 31 de maig de 2017

Tres apunts de maig


Avançat al teu temps. Si els millors experts en ciberseguretat són antics hackers, si els que més bé expliquen els perills de la droga són ex-toxicòmans i el 100% dels pediatres en actiu han estat nens anteriorment, sembla lògic que algú que té deixes i herències per paradisos fiscals faci de Fiscal Anticorrupció.
L'únic problema és que ha estat nomenat abans d'hora, abans de deixar el vici i reinserir-se a la societat. Però no cal patir, doneu-li el seu temps al Fiscal Moix (accepció 3).

Fora d'hora. Que l'entrenador del Barça anunciés que plegava abans de perdre la lliga i la Xampinyons ha fet que els hooligans no poguessin desfogar-se exigint-ne la destitució. Que guanyés la copa després de perdre lliga i Xampinyons ha fet que no es veiessin celebracions enlloc. Recordava la mateixa fredor que quan guanyava la Copa Catalunya.

Bisbe homòfob. Hem descobert amb sorpresa que un dirigent d'una organització homòfoba fa declaracions homòfobes. Hem vist com fa afirmacions falses sobre la conducta sexual de les persones un membre d'una organització que enviava la gent a la foguera per dir que era la Terra la que girava al voltant del Sol. Hi ha sorpresa i indignació perquè un carlí diu carlinades. De què us estranyeu?
En fi, recordeu els clàssics: L'única església que il·lumina és la que crema.

4 comentaris:

XeXu ha dit...

M'ha agradat el primer. Molta ironia. El que s'esperaria per part algú que es reinsereix en aquest àmbit és confessió completa i penediment. I em sembla que no serà el cas. Problema, que les coses no es fan mai soles, sempre hi ha una trama darrere, i algú que es penedeix de les accions i vol destapar-ho tot, segur que tindria els dies comptats.

xavier pujol ha dit...

Les deixes ja cansen... Es pensen que som rucs?
No deia Jesús allò de "Benaurats els misericordiosos"?
L'individu aquest de Solsona que no sent misericòrdia i a més deté un càrrec que no es mereix hauria de penjar els (mals) hàbits.

MEQUETREFE ha dit...

Arribarem a un punt en què tenir societats en Panamà serà considerat mèrit per accedir a altes instàncies de l'Aministració.
Del fúngol i sus quereseres, no tinc res a dir.
Quant al bisbe, totalment d'acord​. Hi han retors que només diuen retorades. Quan ets dels que solta moltes retorades,et posen una insígnia i puges en l'escalafó,com en l'exèrcit. Un bisbe és un retor nivell "pro"; què podem esperar?


Josep ha dit...

Benvolgut XeXu: gràcies!
Benvolgut Xavier Pujol: no som enzes, simplement estem desorganitzats
Benvolgut Mequetrefe: no ho descarti vostè!