dimecres, 31 de gener de 2018

Revisió mèdica 2018

Com cada any he fet la revisió mèdica laboral. Enguany tinc dues novetats: l'oïda s'està ressentint de l'ús d'auriculars, i la vista comença a cansar-se de tant llegir.

Per a fer esport al gimnàs em poso música, i aquesta música l'escolto amb auriculars. Allò que pot ser bo per a les meues articulacions i músculs pot acabar perjudicant els meus timpans. També tinc el costum de llegir, des de ben petit. I allò que és bo per a les meues neurones i el meu esperit, pot acabar perjudicant la meua retina.

Així doncs, què faig? Intento fer esport avorrit sense música? Deixo de llegir (i escriure) per a no castigar la meua vista?

Al final serà cert allò que el que guanyem per un costa ho perdem per l'altra. Però que voleu que us digui, no em ve de gust estar obès, encarcarat i ximple.

4 comentaris:

xavier pujol ha dit...

El tema dels auriculars té solució: abaixa el volum.

Ina Blackwood ha dit...

Hem temo que la vellesa l'enxamparà tard o d'hora, així que jo li recomano que segueixi escoltant Iron Maiden mentre corre i llegint la biblia sota la llum de les espelmes.

jpmerch ha dit...

No és la música ni la lectura benvolgut amic meu, és el temps, que va passant. Els que no lligen també perden vista, només és que no ho saben.

Josep ha dit...

Benvolgut JP Merch: vaja, fer-se vell amb elegància.
Benvolguda Ina Blackwood: bé, bona manera de cuidar-se.
Benvolgut Xavier Pujol: si abaixo el volum perdré força. Crec.