diumenge, 13 de març de 2022

Cinturó caigut en acte de servei

 

Després de més de vuit anys de servei, el meu cinturó ha caigut en acte de servei. Durant aquests anys m'ha acompanyat en les quatre mudances que he fet, a les empreses que he treballat, i ha durat més que tots els pantalons que m'he comprat. S'ha adaptat als meus canvis de pes, i ha compartit solidàriament espai amb ronyoneres i camises lligades a la cintura (estil hardcorette de Seattle). I sempre ha estat discret, mai ha dit res de les mans que l'han descordat.

No recordo exactament quant em va costar, sé que era un pèl car pel meu minvat pressupost, però barat pel que és un cinturó que tingui una mínima qualitat. He anat a la botiga on el vaig comprar, per a fer-me'n amb un de nou i, de passada, felicitar-los per la qualitat del producte. Malauradament la botiga ja ha tancat i ara hi ha una fleca. 

Avui li faré un acte d'homenatge i agraïment pels serveis prestats. També investiré el nou cinturó que el substituirà, del que no en demano més, però tampoc n'espero menys que del seu predecessor.  M'ha costat quatre euros, però sé que la lleialtat no es paga amb diners.

3 comentaris:

Helena Bonals ha dit...

Em fas riure!!! Quatre euros és una manera genèrica per dir que t'ha sortit molt bé de preu? Perquè em sembla molt poc!

Josep ha dit...

Quatre euros és el preu exacte. I de moment funciona prou bé!

vapecigas ha dit...

Thanks very nice!
Do you like vape? Does anyone in your family like to smoke vape?
There are dead rabbit 3 rda that disposable vape device like, smok starter kit ,smok vape pod , and smok nord x kit.
You are welcome!