dijous, 31 de març de 2022

Vint-i-quatre hores sense mòbil?

Fa anys que els experts parlen dels riscs de la dependència digital. No són només els adolescents els que estan enganxats al mòbil i les xarxes socials, i sovint li proposen al públic en general: Intenta viure vint-i-quatre hores sense mòbil.

Un servidor no s'ha proposat pas aquest repte, un servidor es troba que el mòbil, un oppo que només té setze mesos de vida, està començant a fallar molt. La setmana passada vaig estar dinou hores  amb el mòbil apagat, de diumenge a dilluns, i ja tenia gent ofesa perquè donaven per fet que passava d'ells o, encara més, els havia blocat de totes les vies de contacte. Bé, de totes menys de deixar comentaris al meu blog.

Aquesta matinada ha tornat a morir-se'm el telèfon. Mentre cerco un lloc on me'l reparin per un preu assumible (per a la meua butxaca) compto les hores que porto complint involuntàriament amb aquest repte.

De moment no presento cap símptoma d'abstinència, probablement perquè vaig néixer quan encara existia la pesseta.

3 comentaris:

Pons ha dit...

Vist la societat actual es podria dir que estàs a un pas d'anar a viure en una cova com ermità

Helena Bonals ha dit...

És una de les coses en què em fan pensar els presos polítics, com podien viure sense mòbil.

Rosanna ha dit...

vape modules from famous brands, they're all here.Long-term stable supply, holiday discounts, regular discount code issued.dead rabbit 3 rdasmok vape pod.